Cadouri inspirate pentru barbati, de ziua indragostitilor

Cadouri inspirate pentru barbati, de ziua indragostitilor

De Valentine`s Day, poate mai ceva decat de Craciun sau de Anul Nou, tinerii se dau in vant dupa cadouri. Indiferent ca vorbim despre sarbatoarea americana ori de Dragobetele romanesc, tinerii indragostiti alearga dupa cadouri pentru persoanele iubite, in incercarea nu doar de a le demonstra afectiunea si atasamentul, ci si de a le surprinde in mod placut si, daca se poate distractiv.

Iar daca femeile se pot simti rasfatate in aceste zile, dupa cum si in luna Martie, barbatii par a fi oarecum neglijati din acest punct de vedere. Daca sunteti insa in lipsa de inspiratie si in criza de timp pentru achizitia unui cadou pentru iubitul vostru, atunci avem la dispozitie site-uri specializate de cadouri pentru barbati, de unde avem chiar posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de produse.

Un tirbuson este oricand binevenit

Ce poate fi mai romantic decat sa petreci Ziua Indragostitilor la lumina semineului, avand alaturi o sticla de vin bun? Toate acestea par desprinse din filme, insa acesta poate avea un final nedorit atunci cand nu ai la indemana ustensilele adecvate pentru a si desface sticla de vin.

Prin urmare, un set compus din tirbuson si alte accesorii pentru vin, precum dop reglabil din metal, pot fi oricand binevenite. Produsele vin de obicei ambalate in cutii speciale, tapetate cu burete, astfel incat sa nu produca zgomot in momentul transportului si al depozitarii sau despachetarii. Cat priveste pretul, acesta este cat se poate de simbolic, fiind putin peste 20 de lei.

Manusi negre cu touchscreen

Toata lumea are astazi smartphone si ii vezi pe tineri stand in tramvai si in statii cu degetele butonand pe micile aparat inteligente. Odata cu lasarea frigului insa, acest „sport” devine tot mai greu de practicat. Degetele inghetate parca nu prea vor sa mai dea slide pe ecran, asa ca mesajele de dragoste nu mai au succes la minus zece grade.

Din acest motiv, o pereche de manusi touchscreen sunt mai mult decat binevenite pentru iubitul vostru, fetelor, nu-i asa? De culoare negre si cu varfurile degetelor gri, acestea sunt nu doar elegante, ci si practice. Prin urmare, un mesaj cat se poate de potrivit pentru iubitul de pe Facebook.

Un sac de box cu dubla intrebuintare

Se stie ca barbatilor nu prea le place sa stea la cratita, dupa cum nici aplecati la ligheanul cu rufe. Ce-ati spune insa daca treningul de la antrenamentul de fitness sau sortul de la repriza zilnica de alergare nu ar mai sta aruncate pe coltul canapelei, ci intr-un loc cat se poate de retras? Pentru aceasta a fost inventat sacul de box ce poate fi utilizat si ca sac de rufe, la care iubitul vostru se poate antrena in voie. Sau, cine stie, poate se descarca pe microbi, inainte de a-i arunca la masina de spalat…

Leave a reply