Biroul de acasa – cum mobilezi si amenajezi biroul intr-un apartament mic

Biroul de acasa – cum mobilezi si amenajezi biroul intr-un apartament mic

Atunci cand spatiul de locuit nu iti prea permite sa il aglomerezi cu multe piese de mobilier, ai o sarcina cu atat mai grea. De birou nu te poti dezice, daca ne gandim la scenariile posibile ce se pot repeta ca in aceasta primavara – reluam telemunca sau scoala online.

Cum impaci nevoia de spatiu cu cea de amenajare a biroului acasa? Iata cateva idei practice pentru cei care locuiesc in apartamente mici.

Birouri de la Unic Spot

Munca la birou poate amplifica durerile de spate si nu numai. Din nevoia de a evita acest lucru, vei dori sa ai o postura corecta atunci cand lucrezi in fata calculatorului. Vei gasi la UNIC SPOT optiuni de birouri compacte, fie ca vorbim despre cele pentru adulti sau copii.

Pentru copii: birou cu scaun inclus, in set colorat, dragut si potrivit pentru copii. Cadrul sau este stabil si rezistent. Ofera copiilor spatiul prielnic pentru diverse activitati. Ambele piese sunt ajustabile la inaltime pentru a fi folosite timp indelungat, tinand asadar pasul cu ritmul de crestere al copilului. Dimensiunile sunt compacte pentru a nu ocupa prea mult spatiu.

Pentru adulti: exista mai multe variante de birouri. Un truc pe care il poti aplica pentru a evita ca zona sa para aglomerata se refera la biroul cu open space, nu cu sertare. Astfel imbini perfect nevoia de spatiu de depozitare cu cea de creare a unei zone aerisite. Simplul fapt ca lumina naturala trece printre aceste rafturi va crea un efect placut in ansamblul camerei.

O alta varianta este cea a biroului cu spatiu de depozitare pe laterala. Un astfel de birou va fi cel mai bine pozitionat cu o latura lipit de un perete. Nu in cele din urma, o investitie o poti face in masa PC vintage, cea care aduce un aer sofisticat incaperii. Poate deservi drept birou de PC, dar nu aduce acel aer sobru cu care suntem obisnuiti. Are cadru metalic negru si insertii de lemn.

Descopera intreaga selectie de produse aici: https://www.unicspot.ro/birouri-pc/. Stocul este actualizat in timp real si astfel poti comanda rapid si te poti bucura rapid de ce ai ales. In completarea biroului scaunul potrivit il poti gasi tot aici. In variante mai compacte poti prefera pe cele fara manere si cu spatar inalt. Variante directoriale sunt de asemenea disponibile, in functie de bugetul pe care il ai disponibil.

Leave a reply