Avantajele folosirii de benzi Crest pentru albirea dinților de la pro-white.ro

Avantajele folosirii de benzi Crest pentru albirea dinților de la pro-white.ro

Cu toții am admirat, cel puțin o dată în viață, dantura perfectă a vedetelor de la Hollywood. Fără dinți îngălbeniți, fără pete și cu gingii perfecte, la care mai lipsește doar acel „sparkle” pe care îl întâlnim de obicei în reclamele la pastă de dinți. Desigur, veți spune că tehnica de prelucrare a imaginilor din ziua de azi face posibil orice. În realitate însă, vedetele au mare grijă de dinții lor.

Unele beneficiază de tratamente costisitoare și implanturi de zeci de mii de euro, sume pe care puțini dintre oamenii de rând și le permit. Există însă și soluții la îndemâna tuturor, cu ajutorul cărora dantura perfectă este cu adevărat posibilă.

Desigur, nu vorbim aici despre tratamentele dentare și remedierea cariilor sau lipsurilor dentare, lucruri ce pot fi corectate doar prin vizitele regulate la stomatolog. Dacă veți apela însă la benzi Crest pentru albirea dinților de la pro-white.ro, veți constata că visul de a avea o dantură asemănătoare cu cea a vedetelor este mai aproape decât credeți.

De ce pro-white.ro

După experiența și recenziile favorabile primite în străinătate, benzile de albire a dinților sunt disponibile acum și în România, prin intermediul pro-white.ro.

Vorbim despre o platformă online pe care vom găsi nu doar benzi Crest pentru albirea dinților, ci și o gamă întreagă de instrumente care vin în întâmpinarea noastră de a avea dinți albi și sclipind de sănătate: pastă și creion pentru albirea dinților, apă de gură și ață dentară, alături de toate informațiile de care ai nevoie pentru asigurarea unei sănătăți orale adecvate.

Din acest punct de vedere, putem spune că pe pro-white.ro ai tot ceea ce îți trebuie pentru îngrijirea corectă a dinților la prețuri mult mai mici decât cele pe care le-ai cheltui prin vizite regulate la medicul stomatolog.

Cum funcționează setul de benzi Crest pentru albirea dinților

Am ales să vorbim în rândurile ce urmează despre benzile pentru albirea dinților. Principiul lor de funcționare este unul extrem de simplu și nu necesită asistența unui medic specialist. Un astfel de set îți oferă un tratament intensiv de albire a dinților, timp de o săptămână, care poate înlocui cu succes un tratament costisitor la medicul stomatolog.

Practic, pachetul conține pliculețe cu 14 plasturi cu gel, câte 7 pentru fiecare din partea superioară și inferioară a gurii, calculate exact pentru cele 7 zile ale săptămânii. Odată ce ai desfăcut pachetul, poți începe tratamentul, aplicând câte un plasture cu peroxid de hidrogen zilnic, timp de o jumătate de oră.

Efectul de albire a dinților va fi vizibil după câteva utilizări, astfel că, la sfârșitul celor șapte zile de tratament vom obține dinți mai albi, cu un efect de durată. Dincolo de prețul atractiv, adaptat puterii de cumpărare a românilor, tratamentul este unul neinvaziv și relaxant, în jumătatea de oră pe zi în care aplicăm plasturii putând sta liniștiți pe canapea, la televizor, fără să ne mai deplasăm la cabinetul medical.

Iar pentru cei care doresc să cunoască toate variantele de benzi Crest pentru albirea dinților, pot accesa non-stop numărul de telefon 0747 528 525, la care un specialist îți va recomanda produsul adecvat nevoilor tale.

Leave a reply