Apa termală cea mai bună soluție pentru îngrijirea tenului tău

Apa termală cea mai bună soluție pentru îngrijirea tenului tău

Se pare că în zilele noastre, în secolul vitezei cum mai este numit, continuăm să jonglăm  și să facem câte zece lucruri deodată. Taskurile ce trebuie îndeplinite la muncă, deadlineurile, întâlnirile cu prietenii noștri și timpul ce trebuie petrecut cu familia noastră, toate acestea  sunt copleșitoare, lăsând-ne puțin timp când vine vorba despre noi înșine.

Dar nu ar trebui să lăsăm niciodată o viață ocupată să devină o scuză în ceea ce privește frumusețea noastră! Astăzi vom vorbi despre apa termală Avene, și de cât de multe beneficii poate avea acesta pentru tenul nostru!

  • Este benefică pentru toate tipurile de piele

Aruncă o privire la gama actuală de îngrijire a pielii și șansele sunt foarte mari ca cele mai multe dintre produsele tale preferate au fost special concepute formulate doar pentru tipul tău de piele. Câte dintre acestea conțin și apă termală? Foarte puține cel mai probabi, lucru ciudat dacă e să luăm în considerare că apa termală este potrivită pentru toate tipurile de ten!

“Apa termală poate fi utilizată în siguranță și eficient pentru toate vârstele și tipurile de piele”, spune dermatologul  Dr. Elizabeth Houshmand.

  • Este ușor de transportat, practică și o poți lua cu tine oriunde

În timp ce cele mai multe produse de îngrijire a pielii pot fi utilizate numai de două ori pe zi de pildă, apa termală poate fi folosită pe tot parcursul zilei. Principalul beneficiu al apei termale este că aceste spray-uri pot fi depozitate la birou, în poșetă, în geanta de plajă, practic, oriunde!

“Sprayurile cu apă termală sunt produsul meu preferat și indispensabil atunci când călătoresc”, spune Dr. Houshmand. “Aerul din avion este foarte uscat, asa ca imi place să folosesc puțină apă termală din când în când”.

  • Oferă o senzație de piele fresh

Zi lungă? Antrenament greu? Întârziere la aeroport? Este posibil ca pielea ta să aibă nevoie de „puțină relaxare”. Sprayurile cu apă termală pot ajuta la calmarea pielii care și ea suferă odată cu tine atunci când ești stresată. “În Franța, apa termală este adesea folosită pentru a reduce iritări provocate de eczeme, arsuri și psoriazis, deoarece are și proprietăți calmante, în plus față de beneficiile sale hidratante”, spune Dr. Houshmand.

  • Este un tonic perfect pentru față!

După curățarea pielii, aceasta se poate simți uneori puțin dezhidratată, motiv pentru care aplicarea unei loțiuni tonice este atât de necesară după spălare. Apa termală este foarte eficientă și reprezintă cea mai bună și mai naturală soluție!

  • Poate fi folosită ca spray de setare a makeup-ului!

După cum a menționat dr. Houshmand, există ape termale care sunt purificate cu apă, precum și cele care sunt formulate cu ingrediente suplimentare, fie că sunt extracte botanice sau uleiuri esențiale.

Dacă utilizați o apă termală pură cu nimic altceva inclus, Dr. Houshmand recomandă să utilizăm apa termală ca spray de machiaj pentru a ajuta la fixarea machiajului și pentru a da o strălucire naturală.

  • Protejează pielea de radicalii liberi

Se pare că razele ultraviolete ale soarelui nu sunt singurul factor ce contribuie la semnele premature ale îmbătrânirii pielii. Un alt factor de luat în considerare – și unul pe care ni-l supunem în fiecare zi – este poluarea.

Radicalii liberi se pot atașa la fibrele care conferă pielii aspectul său tineresc, distrugându-le în timp. Antioxidanții te pot ajuta să oferi acelor radicali liberi un inamic! Și ce produs este bogat în antioxidanți? Ai ghicit, apa termală!

Cu atât de multe avantaje, este inadmisibil să nu ai și tu apă termală în setul tău de produse pentru îngrijire a pielii! Optează pentru ceva sănătos, care pe deasupra îți aduce și o mulțime de  beneficii!

Leave a reply