Alege cele mai bune culori Feng Shui pentru casa ta

Alege cele mai bune culori Feng Shui pentru casa ta

dormitor

Alese corect, in cultura feng shui, utilizarea culorilor poate face minuni pentru casa ta. Suntem cu totii indragostiti cu culoare si noi toti raspundem la culoare in moduri mai mult sau mai putin previzibile. Feng Shui duce utilizarea culorii la un alt nivel, considerand ca fiecare culoare aduce energiile Feng Shui dorite pentru locuinta, cu scopul de a crea armonie si echilibru.

De la rosu vibrant la linistitorul albastru aqua si alb, in stare proaspata, care culoare este cea mai buna pentru camera de zi sau pentru biroul de acasa? Dar la bucataria Feng Shui? Ar fi verde o alegere buna in dormitor? Si daca nu, atunci de ce? Sa incepem explorarea puterii feng shui prin culoare. Aceasta va ajuta sa creati o casa care este fericita, vibranta si frumoasa.

Feng Shui si culoarea galben – vesela, nutritiva, insorita

Un element de foc sau de pamant, in Feng Shui culoarea de lumina soarelui, vesela si galbena este inaltatoare si lumineaza intotdeauna orice casa sau birou. Culoarea galben, de asemenea, creeaza confort si o energie primitoare in bucatarie, camera sau camere de copii. Din floarea soarelui, caldul galben la untoase tonuri de culoare galben pal, exista mai multe optiuni din care sa alegi atunci cand planifici sa-ti redecorezi casa.

Leave a reply