Alege cel mai deosebit pocal de argint

Alege cel mai deosebit pocal de argint

Amenajarea casei cu elemente vintage are capacitatea de a ne transpune intr-o era anterioara, unde lucrurile simple erau de fapt cele mai sofisticate. Obiectele de decor interior pot fi elegante si rafinate, dar in acelasi timp si scoase din aspectul total al locului respectiv. Inainte de a amenaja, asigura-te ca tii cont de elementele de cromatica si textura! Pentru ca decorul sa fie cat mai vintage, alege cel mai deosebit pocal de argint!

In functie de destinatia lui, pocalul de argint poate indeplinii mai multe functii. Acesta se poate folosi ca si suport pentru biscuiti sau fursecuri, pentru flori naturale sau artificiale, dar si pe post de pahar. Argintul s-a folosit inca din cele mai vechi timpuri ca si instrument pentru ritualurile de frumusete. Astazi, argintul este utilizat pentru a infrumuseta locul unde se amplaseaza, cat si pentru astfel de ritualuri.

Un pocal argint sau potir cum i se mai spune, acesta reprezinta o decoratiune perfecta pentru casa ta! Eleganta pe care o emana argintul este incomparabila, avand si efecte benefice pentru sanatate. Pe vremuri, pocalurile si alte obicete din acest metal pretios se foloseau pentru a vindeca diferite afectiuni. Argintul are efecte antiseptice, antimicrobiene si nu este toxic. Tacamurile si vesela din argint sunt ideale pentru persoanele care vor sa aiba grija in permanenta de sanatatea lor.

Pe langa faptul ca obiectele din argint sunt foarte elegante, istoria argintului este extrem de interesanta. Cu alte cuvinte, daca o persoana apropiata este indragostita de acest metal pretios, alege cel mai deosebit pocal de argint sau alte obiecte pentru a o impresiona! Pe site-ul argintart.ro ai la dispozitie o gama larga de pocaluri de argint, pahare, tacamuri si alte obiecte de colectie pentru pasionati.

Argintul nu este doar un metal pretios, ci si o sursa pura de inspiratie. Persoanele care activeaza in domeniul artei se pot inspira din aceste obiecte, pentru a-si deschide mintea si sufletul. Adauga in biroul unde lucrezi un pocal de argint alaturi de cateva flori naturale si vei obtine un adevarat coltisor de relaxare, cu tematica specifica.

Pasionatii de antichitate, de lucruri vintage si de decoruri de aces tip, pot apela la un pocal argint, la un pahar din argint, o cupa, fructiere sau chiar miniaturi. Acestea vor crea un spatiu perfect pentru a te lasa dus de val in acea epoca. Important este sa tii cont de cromatica, de asezarea lucrurilor si nu in ultimul rand, sa crezi in puterea semnificatiei lor.

Nu te lasa pacalit de preturile mici! Argintul este un metal foarte scump, asadar va trebui sa fii mai atent la lucrurile pe care le cumperi. Atat in materie de obiecte de arta, cat si de bijuterii, argintul va avea intotdeauna un pret pe masura. Proprietatile sale, istoria si aspectul pe care il are argintul sunt doar cateva dintre elementele care contribuie la pretul sau. Daca vrei sa faci un cadou din argint deosebit, alege cel mai deosebit pocal din argint, alaturi de o bijuterie la fel de frumoasa!

Leave a reply