Afla ce firma iti ofera servicii funerare non-stop!

Afla ce firma iti ofera servicii funerare non-stop!

Privit din afara, decesul este un eveniment des intalnit, in sensul ca nu mai suntem atat de surprinsi atunci cand survine. Insa, in momentul in care este vorba de cineva apropiat, parca traim cu totul altfel toata aceasta experienta.

In momentul in care suntem implicati afectiv, lucrurile iau cu totul o alta turnura si ne afecteaza psihic, poate chiar si fizic. In astfel de momente, sprijinul celor din familie si al prietenilor este esential, acesta fiind motorul care ne poate face sa mergem mai departe si sa ne reluam ulterior viata pe fagasul ei normal.

In afara de emotii de tot felul, decesul este un eveniment ce implica organizare. Vorbim despre sarcini ce pot fi impartite membrilor familiei sau chiar prietenilor, pentru a nu pica totul doar pe umerii unei singure persoane. Sau, pentru a face totul si mai simplu, avem posibilitatea de a apela la serviciile unei firme ce se ocupa de pompe funebre.

Rarox – servicii funerare non-stop pentru Bucuresti si judetul Ilfov

Avem si o recomandare in acest sens – Rarox. Vorbim de o firma ce pune la dispozitia celor interesati servicii funerare complete si toate produsele necesare organizarii unei inmormantari conform traditiilor.

Serviciile Rarox se intind pe raza Municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov. Asadar, fie ca avem nevoie de servicii funerare sector 6, 3 sau oricare altul, avem la dispozitie pachete complete ce contin diverse servicii si produse incluse, dar si sicrie, coroane funerare, jerbe si alte accesorii necesare.

Pachetele funerare sunt realizate in asa fel incat sa impace orice preferinta si orice buget. Exista si posibilitatea ca, pe baza unui cupon de pensie al celui trecut in nefiinta, sa se achizitioneze unul dintre pachetele de tip talon de pensie, fara a se achita nimic. Rarox se ocupa de dosarul pentru ajutorul dar de Casa de Pensii pentru a-si face ulterior reducerile.

De asemenea, Rarox ofera celor interesati si transport funerar national sau international. Transportul la nivel national implica preluarea celui decedat de la spital si ducerea lui la biserica unde are loc privegherea, dar si de acolo pana la cimitir – este inclus si transportul cortegiului funerar.

In ceea ce priveste transportul international, acesta poate fi efectuat din orice tara din Europa si pana in orice colt al tarii noastre, cu ajutorul unor masini specializate, ce au toate dotarile necesare si care respecta legislatia in vigoare in ceea ce priveste transportul international al celor decedati.

Indiferent de ora din zi sau din noapte la care survine decesul, avem siguranta ca un consultant Rarox va raspunde prompt, deoarece serviciile oferite sunt in regim non-stop.

Mai multe informatii despre acestea regasim in cadrul site-ului oficial funerarenonstop-bucuresti.ro.

Leave a reply