Accesorii de calitate pentru copilul tău, de la Little Prints

Accesorii de calitate pentru copilul tău, de la Little Prints

Cei mici au nevoie de atenție maximă, mai ales dacă sunt nou-născuți. Micuții necesită timp și o mulțime de accesorii care să îi ajute să se dezvolte armonios. De la suzete și seturi de dentiție,  până la seturi de pilotă și pernă, toate sunt absolut esențiale pentru bebelușul tău. Când dințișorii își fac apariția, cel mic va pune mâna pe orice și va băga în gură. Pentru a evita infecțiile sau în cazuri grave, alege accesorii de calitate pentru copilul tău!

Little Prints pune la dispoziția părinților o mulțime de accesorii și jucării pentru copii, care să mențină sănătatea bebelușului în siguranță. Atunci când vine vorba de masă și cel mic se obișnuiește cu un anumit material, cel mai probabil nu va mânca decât cu acela. Pe site se găsesc o varietate de boluri și farfurii, bavete de silicon, căni și lingurițe din silicon, cât și căni pentru gustări.

După o masă copioasă, asigură-i un somn liniștitor și odihnitor cu păturici sau seturi din pilote și perne

Site-ul littleprints.ro este destinat părinților în căutare de produse destinate copiilor, nou născuți, cât și celor mai mărișori. Vei găsi o gamă largă de suzete, clipuri pentru suzete pentru a nu le pierde, jucării de dentiție sau protecție pentru suzete.

Cu toții știm cât de des se pierd aceste accesorii și cât de des ajung pe jos. Pentru a evita ca bacteriile să ajungă în gura copilului, alege clipuri și protecții pentru suzete! Varietatea de accesorii de calitate pentru copilul tău îl va ajuta la o dezvoltare cât mai bună, fără să se lovească la gingii.

Pe lângă accesoriile pentru cei mici, poți comanda și hăinuțe. În categoria de modă copii, vei putea naviga printre zecile de modele de șosete, dresuri, pulovere oversize și orice alt tip de îmbrăcăminte. Combină culorile și adaugă banderole, bentițe, turbane sau bonete pentru un aspect chic și drăgălaș al copilului tău!

Toate produsele de pe site sunt concepute și fabricate în scopul de a proteja copilul. Siliconul alimentar din acre sunt făcute jucăriile de dentiție nu provoacă iritații sau infecții, iar textilele sunt fabricate din cele mai fine țesături.

Dacă vrei să plasezi o comandă, o poți face direct de pe site-ul www.littleprints.ro, la numerele de telefon afișate pe site sau să trimiți un e-mail la hello@littleprints.ro. Alege întotdeauna accesorii de calitate pentru copilul tău!

Leave a reply