Schimbare display-ecran la Samsung Galaxy A72

Schimbare display-ecran la Samsung Galaxy A72

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon nou, doar ca vrei sa fie de ultima generatie, sa aiba cele mai bune performante, cele mai noi tehnologii ale camerei, cea mai lunga durata de viata a bateriei, va trebui sa ai un buget destul de consistent, pentru ca va avea un pret urias. Un exemplu de telefon ce are acest specificatii este Samsung Galaxy S21 Plus ce costa in jur de 5,800 de lei, fiind un pret foarte mare pentru un telefon. Deci, daca nu iti permiti sa iti cumperi telefonul pe care ti-l doresti nou nou, nu trebuie imediat a te gandesti la alt model mai ieftin. Exista posibilitatea de a cumpara telefonul dorit resigilat, putand sa beneficiezi de o reducere in jur de 200-300 de lei. Multe persoane ignora aceasta posibilitate din cauza ca nu cunosc exact ce presupune un telefon resigilat si cred ca vor primi un telefon spart sau nefunctional, fiind ulterior nevoie de alte reparatii care vor costa o suma mare de bani. Dar nu este adevarat. Daca vrei sa afli ce inseamna cu adevarat un telefon resigilat, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

 

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon nou, primeste automat dreptul de retur in maxim 30 de zile. Ea in acest interval de timp va utiliza normal telefon, doar ca este posibil sa isi dea seama ca nu ii place, ca avea asteptari mai mari, ca voia o durata de viata a bateriei mai mare sau orice alte motive. In aceasta situatie, ea poate sa returneze telefonul. Inainte de a se accepta returul se va verifica starea si functionalitatea telefonului, dar daca nu este in regula, returul nu se va accepta si persoana respectiva nu isi va primi banii inapoi. Dar, daca totul este in regula, persoana isi va primi banii inapoi, iar telefonul se va expune din nou la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei fata de pretul initial, pentru ca a mai fost utilizat de catre altcineva. Deci, daca vei dori sa iti cumperi un Samsung Galaxy A70 resigilat, de exemplu, nu trebuie sa iti fie teama ca vei primi un telefon spart si sa fie necesara o schimbare display Samsung Galaxy A72. Daca ar fi fost spart, returul nu ar fi fost acceptat, deci telefonul nu ar mai fi fost la vanzare.

 

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon care a mai fost utilizat de catre altcineva intr-o perioada maxima de 30 de zile, iar din diferite motive l-a returnat. Pentru ca se afla intr-o stare buna, returul a fost acceptat si telefonul a fost din nou expus la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei.

Leave a reply