5 trucuri pentru o manichiura ireprosabila

5 trucuri pentru o manichiura ireprosabila

Decat o manichiura neglijata, mai bine deloc! Este foarte importanta imaginea pe care o afisezi in societate, iar manichiura spune foarte multe despre nivelul tau de ingrijire personala.

Este mai ales pentru publicul masculin un detaliu important, asemenea unei carti de vizita manichiura. Atat din acest motiv, cat si din respect pentru propria persoana, este ideal sa acorzi unghiilor tale atentia cuvenita.

Asadar, daca vrei sa ai siguranta ca manichiura ta spune ceea ce trebuie despre tine, te invit sa descoperi din randurile urmatoare cateva trucuri ce te vor ajuta sa obtii un look deosebit al acesteia.

Decide-te asupra unei forme a unghiilor!

Poti face parte din categoria celor care prefera unghii ascutite sau a celor ce le prefera patrate sau rotunjite.

Desigur, forma lor este poate doar un detaliu, insa este important pentru tine sa faci alegerea potrivita. Iti vor oferi mai mult confort si o mai mare incredere in imaginea pe care o afisezi in societate.

Urmeaza un ritual adecvat de pregatire a unghiilor

La inceput va trebui sa aplici un strat de baza pentru manichiura, insa inainte de asta trebuie sa ai in vedere o curatare corespunzatoare a unghiilor.

Poti folosi un emolient pentru a inlatura eficient orice impuritate ce s-ar putea gasi pe suprafata lor, respectiv care nu ar favoriza aderarea perfecta a ojei.

Indiferent de ce kit unghii folosesti, acest pas trebuie realizat atent si responsabil pentru ca dicteaza in mare masura durabilitatea manichiurii.

Utilizeaza un lac protector, dar si o baza potrivita

Foloseste produse ca un base coat si un top coat care sunt de altfel ideale vizavi de obtinerea unei manichiuri impecabile. Nu te priva de avantajele pe care acestea le aduc unghiilor tale, mentinand sanatatea lor.

Indiferent de culoarea si tipul manichiurii pe care intentionezi sa o realizezi, acestea iti asigura durabilitatea ei.

Alege un lac alb mat daca vrei o manichiura in nuante electrice

Vei observa diferenta inca de la prima utilizare a produselor in aceasta combinatie. Dupa ce ai aplicat baza si lacul mat, foloseste oja preferata si evidentiaza cu succes culoarea ei deosebita.

Opteaza pentru nuante nude pentru a armoniza manichiura cu stilul vestimentar

Nu vei esua niciodata cu o manichiura in nuante de nude. Daca ai facut alegerea unui ton de culoare potrivit, ai rezolvat problema unghiilor. Ai grija sa armonizezi culoarea cu tonul pielii tale.

Daca aceasta este deschisa atunci mizeaza pe nuante de oranj, roz, bej deschis sau gri. In cazul in care e mai intunecata, opteaza pentru rozul nisipiu, maro, bej sau gri inchis.

Nu in cele din urma, este foarte important sa te asiguri ca oja este perfect uscata, inainte de a face orice altceva.

Nu vrei sa risti sa strici aspectul perfect al manichiurii, astfel ca, in functie de produsul cosmetic utilizat, vei folosi metoda cea mai potrivita pentru a asigura uscarea sa. Poti apela la o metoda traditionala sau poti folosi un articol special conceput pentru asta.

Ai in vedere cele mentionate mai sus si vei realiza o manichiura de succes, cu care nu te vei teme sa te afisezi in societate. Gasesti produse calitative in acest sens pe www.noliashop.ro.

Leave a reply