Cateringul de acasa, cea mai noua idee de business

Cateringul de acasa, cea mai noua idee de business

In timp ce nu s-a decoperit inca nici o reteta sigura pentru succes intr-o afacere din domeniul serviciilor de catering, un strop de competente culinare, putina determinare si gratie si temperaturile potrivite te pot duce pe drumul cel bun. Multe catering-uri reusesc sa aiba succes cucerind o nisa. Concentrandu-se pe un anumit produs alimentar si anumite tipuri de evenimente pot pastra cheltuielile de livrare si publicitate concentrate la un nivel scazut. De exemplu, daca aveti cu precadere de livrat cuser, asigurati-va ca aveti contacte la sinagogile locale, publicatiile evreiesti, macelari si scoli. Acest lucru va ofera timp pentru a va gasi locul in mediul de afaceri atat de competitiv al cateringului.

Ci mai bine este sa alegi mai multe evenimente intime la care sa raspunzi pentru inceput si pentru a evita sa angajezi prea mult personal. Banii vor veni pentru cei care gasesc un angajament in catering, veniturile medii din aceste servicii fiind destul de consistente pentru capitalul investit.

Obligatoriu trebuie sa obtii un certificat de la autoritatea locala de sanatate in prepararea produselor alimentare, chiar daca lucrati in propria bucatarie. Multe firme mici de catering fac de multe ori preparatele alimentare de baza la domiciliu folosind apoi aparatele electrocasnice ale clientilor pentru a le incalzi sau finaliza. Tu trebuie sa fii licentiat, asigurat si confortabil atunci cand intri intr-un business de catering la domiciliu, cu un registru general de comenzi la domiciliu iasi actualizat zilnic. O discutie cu un contabil sau un birou de afaceri mic ar putea fi in ordine pentru a selecta clasele culinare dintre cele disponibile, asigurandu-te ca iti vei imbunatati talentele, mai degraba decat a te concentra pe elementele de baza.

Elemente pro afacerii de serviciu de catering de acasa: este o treaba perfecta pentru bucatarii amatori. O sansa de a-ti face publicitate este la locul de munca, unde potentiali clienti pot fi chiar colegii care iti consuma deja delicatesele. Primele cincizeci de firme de catering din SUA genereaza nu mai putin de 15 la suta din veniturile industriei, potrivit unui articol dintr-un mare ziar economic, ceea ce inseamna ca este loc pentru operatiunile mici in continuare.

Elemente contra unei astfel de afaceri la domiciuliu: o masa ratata iti poate genera publicitate negativa din gura in gura, ajungand chiar sa te anihileze. Clientii care au petreceri tematice sau meniuri cu cereri mai putin sau deloc obisnuite iti pot face planificarea dificila. Alimente gresit alese sau expirate pot imbolnavi oamenii, creand potentiale probleme de responsabilitate.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *